YES, HET E-BOOK ZIT IN JE INBOX!

Heb je hem toch niet, ook niet in je spam? Mail me dan even: tyche@hetgespreksbureau.nl, dan krijg je hem alsnog.

WIE IK BEN?

Ik ben Tyche. Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Ben benieuwd wat je ervan vindt.

Ik help mensen inspirerende gesprekken voeren. Gesprekken die blijven hangen, die raken en die aanzetten tot actie, op welke manier dan ook.

Zodat de gesprekken die je leidt zín hebben, en je er ook daadwerkelijk iets mee bereikt.

Das fijn toch?

Dat doe ik op drie manieren.

De opleiding tot verbindend gespreksleider
Zijn de gesprekken die je leidt wel nuttig maar niet inspirerend? Laat je opleiden tot een verbindend gespreksleider en je zult zien, dat je gesprekken veel meer resultaat hebben.
Meer informatie

Mijn interviewtraining Vraag wat je echt wilt weten
Vraag je je altijd af wat nou de juiste vragen zijn en hoe je aan de goede informatie komt? In twee dagen weet jij wat je moet vragen, tis heel makkelijk!
Meer informatie

Mijn incompany trainingen
Wil je van die saaie vergaderingen af? Wil je dat je webinars echt inspireren? Daar kan jíj wat aan doen? In een training op maat leren wij je hoe je ook het meest saaie onderwerp inspirerend kunt maken.
Meer informatie

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJN TRAININGEN?

Vertrouwen in mezelf als interviewer

De sublieme manier waarop Tyche iedere deelnemer precies aanbiedt wat hij of zij nodig heeft om te leren interviewen is echt uitzonderlijk. Haar manier van feedback geven helpt je enorm in het krijgen van vertrouwen in jezelf als interviewer.

Yvon Jansma, directeur Centrum voor Verantwoord Spelen

Ieder onderwerp kan interessant zijn

Ik wilde leren hoe ik tot de kern kan komen in een gesprek en hoe ik kan leren goed te luisteren.

Tijdens de training leerde ik dat ieder onderwerp interessant kan zijn. Dat hoe persoonlijker ik het maak en ik zaken uitvraag, hoe interessanter het is om naar te luisteren en dat de vragen dan als vanzelf tot je komen.

Ik heb Tyche als een hele fijne trainer ervaren. Rustig, opbouwend kritisch, prettig zelfinzicht, grappig en gewoon superveel kennis van zaken. Ik nam ’t allemaal van haar aan!

Annemarie Schrijen – communicatieadviseur A&O fonds Gemeenten

Gesprekken worden ontspannener en interessanter

Een interview voorbereiden… voorheen stak ik vooraf veel tijd in het inwinnen van informatie. Ik heb nu de focus leren leggen op “Waar wil het gesprek over laten gaan?” en “actief luisteren”. Ik houd mij minder bezig met het zoeken van de stevigste tak, ik voel mij nu meer de vogel die durf te vertrouwen op de eigen vleugels. Gesprekken worden ontspannender en interessanter!

Chiat Cheong, consultant in PHD en carrière ontwikkeling

Meer klantreviews lezen? Klik hier

BENIEUWD NAAR MIJN TRAININGEN?

Plan een vrijblijvende belafspraak met me in via mijn online agenda, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.