Een verbindend gespreksleider

Iedereen willen horen, dat past enorm bij mij. Ik gun het iedereen om gehoord te worden én om zelf te horen, want ook dat werkt verbindend.

Al van kind af aan ben ik bezig geweest met wat de ander voelt. En vooral met: Wat wordt er onder de woorden gezegd? Mijn ouders die inmiddels rond de 75 zijn, komen uit een generatie waar niet veel wordt gedeeld. Over emoties praat je niet en de vuile was hang je niet buiten. Een generatie die zich veel minder bewust was van het feit dat als je dingen niet uitspreekt dat niet betekent dat je ze niet voelt.

Het viel mij altijd op dat ik van alles voelde, terwijl dat niet letterlijk werd uitgesproken. Een eigenaardig fenomeen, want wel uitspreken was veel fijner merkte ik.

Uiteindelijk heb ik er mijn beroep van gemaakt te horen wat er onder de woorden wordt gezegd en mensen erbij te helpen dat uit te spreken. Als interviewer, gespreksleider en dagvoorzitter ben ik altijd bezig met: wat bedoel je precies, waarom zeg je dat, wat voelen we in de zaal, wat moet er uitgesproken worden.

Ik zorg ervoor dat ieders verhaal gehoord is en iedereen zich erbij betrokken voelt. Hierdoor ontstaat er een verbinding die zo krachtig is dat je team, organisatie of andere groep een rotsvaste basis krijgt van waaruit je alles kan bereiken.

Het talent de aard van je publiek aan te voelen

Keer op keer heeft Tyche laten zien dat ze haar vak verstaat: altijd goed voorbereid, inhoudelijk ter zake geïnformeerd, een passend gevoel voor humor, en met het talent zowel de aard van haar publiek als de schaal van het evenement goed aan te voelen. 

Stef Collignon, directeur Amerborgh

AANVRAAG DOEN?

Ik ben benieuwd!

Ik maak graag kennis en hoor graag of de klus waarvoor je mij als gespreksleider zou willen bij me past.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via mijn online agenda.

Een mailtje sturen of bellen kan ook: tyche@hetgespreksbureau.nl of 0647869637.

EERDERE OPDRACHTGEVERS:

About Freedom, Advieszaken, Anthos Literaire Thrillers, Arme Kant van Nederland/EVA, Benelux Film Distributors, Carrière Uitzendbureau, EYE, Festival Classique, Filmacademie, Greenwheels, Het Gelders Orkest, Het Literatuurhuis, Het Nationale Toneel, Humanitas, International Documentary Film Festival Amsterdam, International Film Festival Rotterdam, Kinderboekenmuseum, Kinderrechtenfilmfestival, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Kooyenga Detachering, Kunstgebouw, Latin American Film Festival, Manuscripta, Meer Film, Melkweg Amsterdam, Metropole Orkest, MidZomerZaan festival, Movies That Matter Film Festival, Mozeshuis, Muziekgebouw aan t IJ, Nacht van de Literatuur, Nederlands Film Festival, Nedpho, De Nieuwe Liefde, Olympia ,Ostadetheater, Oxfam Novib, Paradiso, PwC, Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival, Sony Music Management, Stadsschouwburg Amsterdam, Van Eeden Evenementen, War Child, WOMEN Inc, World Cinema Amsterdam, Young Pianist Festival